Praktisch

Weekendtrainingen voor mensen die in Afrika vrijwilligerswerk of stage doen

Cultuurspiegel trainingen geeft deze training 4 keer per jaar. In principe in maart, juni, september/oktober en december. De training start op zaterdag om 10.30 uur en eindigt op zondag om 17 uur.

Data 2020

21 & 22 maart, 6 & 7 juni, 12 & 13 september, en 12 & 13 december.

Trainingslocatie

Dopersduin
Oorsprongweg 3
1871 HA Schoorl

Tarieven

200 euro p.p. Dit is inclusief koffie/thee, alle maaltijden en een overnachting op een 3 of 4 persoons-kamer. Overnachting op een 1-pers kamer is ook mogelijk tegen een toeslag van 35 euro. Voor (kleine) groepen en gezinnen kunnen we een gereduceerd tarief aanbieden. Neem daarvoor even contact met ons op.

Aanmelding

Via het contactformulier kun je je aanmelden voor een weekend.

Interculturele trainingen op maat

Cultuurspiegel trainingen geeft ook maatwerk trainingen voor onder andere internationale vrijwilligersorganisaties, (hoge)scholen, universiteiten en stichtingen met projecten in het buitenland. In overleg ontwikkelen we een training van een dagdeel, dag of weekend. We kijken dan samen welke onderdelen en thema’s passen voor de gewenste doelgroep en beoogde doelen en activiteiten. De trainerslocatie kan ook in overleg bepaald worden. Van harte welkom contact op te nemen voor overleg en/of een offerte.